-->

Estudiants d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives conclouen les pràctiques al Centre Ocupacional Carrús

Estudiants d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives conclouen les pràctiques al Centre Ocupacional CarrúsEstudiants d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives conclouen les pràctiques al Centre Ocupacional Carrús

Han organitzat una ‘bolocopa’ per promoure una vida activa i de superació personal, i les relacions interpersonals dels usuaris i les usuàries

(02/08/2017) Estudiants del Cicle de Grau Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives (TAFAD) han finalitzat les classes pràctiques en el Centre Ocupacional Carrús d’Elx per a persones amb diversitat funcional intel·lectual.

Els alumnes i les alumnes de TAFAD, coordinats per la psicòloga del centre, han organitzat una bolocopa en què han participat pràcticament totes les persones usuàries d’aquest recurs de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS).

La iniciativa, que s’emmarca en el programa d’oci intern del Pla de Centre, té per objecte promoure els processos de motivació i interès cap a una vida activa, de curiositat i superació personal, així com potenciar el contacte amb iguals a través d’activitats esportives, lúdiques i d’esplai.

La finalització de les pràctiques ha coincidit amb la celebració de la final del campionat de bolocopa, que s’ha desenvolupat en una jornada festiva, acompanyada de música, animació i lliurament de medalles i diplomes als i les participants.

Be the first to comment on "Estudiants d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives conclouen les pràctiques al Centre Ocupacional Carrús"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*